Springkussen Springkasteel Groot Huren?

Published May 17, 21
6 min read

Springkussen Springkasteel Groot Huren?

Join & Jump

Grasheuvel 1, 2450 Meerhout, België
+32496718013
Springkasteel Unicorn

Deze is echt een perfect voor een ! Wees er snel bij! Zeer populair! Leuk voor voor kids! Dit heeft een mooie 3D prinses en op de . Springkastelen join & jump. Wees er snel bij en laat de kinderen snel door dit super toffe . We hebben ook nog een , zowel voor als ook de neutrale thema’s.

Neem ook zeker eens een kijkje op onze Facebook pagina! Afmetingen: Prijzen: Wat is in de prijs inbegrepen: Het springkasteel Blower Bevestigingsmateriaal Gratis levering, plaatsing en ophaling (in alle gemeenten van de lijst) Je betaalt een correcte prijs en zal dus niet zelf mee moeten plaatsen of mee oprollen! Benodigdheden: Stopcontact van 220V en 16A Verlengsnoer tot aan het springkasteel/attractie Vrije doorgang van ca 1m Voor levering door het huis dient er vooraf contact opgenomen te worden om het te bespreken 1m vrije ruimte rondom het springkasteel Iemand ter plaatse die ons kan zeggen waar de attractie exact moet komen OF er moeten op voorhand duidelijke afspraken gemaakt worden Foto’s: (red devil's).

Verhuur Van Super Leuke Springkastelen

61 (voetbal verjaardagsfeestje).00De levering, opbouw en de afbouw van springkastelen is gratis indien u voldoet aan onderstaande voorwaarden. Wij leveren de springkastelen in :- De springkastelen besteld voor 1 volledige dag, week-end en/of feestdag worden GRATIS geleverd binnen een afstand van 2O Km vanuit Westmalle - dino party. - Voor elke extra km wordt er 0,50 euro/Km transport aangerekend, let op wij doen dit 4 keer.

Tover je communiefeest of verjaardagsparty om tot een paradijs voor jong en oud met onze huur springkastelen, glijbanen, enz. Zowel kinderen als zatte nonkels zijn toegelaten. Bij ons huur je springkastelen in alle kleuren van de regenboog. Een springkasteel huren? Verken hieronder ons aanbod:

Springkasteel Nodig Voor Je Feest? Huur Springkastelen

Springkasteel Huren - Vergelijk 9 VerhuurbedrijvenSpringkasteel Meerhout

een slide combo met een vlak springvlak en glijbaan naar buiten. Glijden en springen in een leuke unicorn wereld. Op deze combo kan er naar hartelust gesprongen en gegleden worden. Dit springkussen met glijbaan in unicorn thema heeft alles om er een feest van te maken! Het springkasteel is overdekt.

Hier stellen we graag ons zeer uitgebreid aanbod aan springkastelen voor. Wil je meer informatie of foto's zien? Klik dan op . voetbal verjaardagsfeestje. Wens je een bepaald springkasteel te huren? Klik dan meteen op Dinopark Klim en klauter door dit leuke springkasteel. Dit is een springkasteel waarbij de kinderen zich in een echt dino-park bevinden.

Springkasteel Huren - Top 10

Het springkasteel is een mooie attractie voor jong en oud. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende springkasteel! Prijs per dag € 170 Prijs weekend of midweek € 200 Bij mooi weer kan je nog een plonsbad bij bestellen. Vanaf de schuifaf kan het water in worden gegleden.

Verjaardag Piraten ThemaJumpies

Reserveringsaanvraag Super Piraat Beleef urenlang speelplezier met deze super piraat! Het Springkasteel is zeer uitgebreid met pilaren op het springvlak en de dubbele glijbaan maakt de multiplay super echt af! De multiplay super is ook te gebruiken met een plonsbad en is daardoor ook nog eens perfect voor in de zomer.

Springkasteel Huren - Top 10

Reserveringsaanvraag Sportarena Voor de echte sporters onder de kinderen, een multifunctioneel sportterrein voor voetbal en basketbal op een luchtkasteel. Rekken bijgeleverd, maar hoeven niet gebruikt te worden. Deze arena kan ook gewoon als springkasteel gebruikt worden voor de kleinere kinderen! Prijs per dag € 180 Prijs weekend of midweek € 210 Meer info... Haaien springkasteel.

Door ons unieke schuifsysteem kun je gemakkelijk heen en weer schuiven. Met dit systeem is de huurprijs € 320 per dag. Zonder de baren creëer je een leuke voetbalarena, huurprijs € 220 per dag. Prijs voor weekend of midweek met baren € 350 Prijs voor weekend of midweek zonder baren € 250 Meer info. piraten thema.. - verjaardag piraten thema.

Springkussens Attractieverhuur

Deze dino run is mogelijk in 3 verschillende opties: prijzen voor 1 dag 1: obstakels met glijbaan ( 14m ) € 260 2: jumpingballs met glijbaan ( 14m ) € 260 3: obstakels met jumpingballs en glijbaan ( 20m ) € 350 Deze dino run is mogelijk in 3 verschillende opties: prijzen voor weekend of midweek 1: obstakels met glijbaan ( 14m ) € 290 2: jumpingballs met glijbaan ( 14m ) € 290 3: obstakels met jumpingballs en glijbaan ( 20m ) € 380 vermelden bij opmerkingen welke optie u verkiest Meer info.. (red devil's).Reserveringsaanvraag Rodeostier Buiten of zelfs binnen met deze stier maakt iedereen heel veel plezier! Wie durft deze stier bij de horens vatten ? Attractie voor jong en oud Prijs per dag € 320 Prijs weekend € 470 ( prijs midweek is niet mogelijk ) Meer info... Reserveringsaanvraag Sweeper Een topattractie waaraan maar liefst 8 deelnemers tegelijkertijd kunnen deelnemen.

Luchtkussens - Springkastelen

Ontwijk de arm , springen is de boodschap! Indien u deze attractie huurt zonder begeleiding dient u zelf te zorgen voor een verantwoordelijk persoon voor de bediening van dit toestel. Springkasteel Seaworld. De nodige uitleg wordt u gegeven als we de attractie komen opbouwen. De persoon welke de bediening uitvoert dient dan ook aanwezig te zijn bij levering.

Prijs per dag € 370 Prijs weekend € 545 ( prijs midweek is hier niet mogelijk ) Meer info - Springkastelen huren... Reserveringsaanvraag .

Verhuur Springkastelen - Partyverhuur - België

Dino PartySpringkastelen Verhuur - Bespaar En Koop Een Springkasteel

Het Multiplay Super lego springkasteel is zeer uitgebreid met een dubbele schuifaf, obstakels waar kinderen op, over en omheen kunnen springen en spelen, 3D objecten en een plonsbad. Vanaf de glijbaan kan het water in worden gegleden. Het springkussen is een mooie attractie voor jong en oud. Met alle kleuren van de regenboog..

Annulaties Annulatie door slecht weer: Bij aanhoudend slecht weer of bij slecht weer voorspelling kan u kosteloos annuleren tot voor levering. Overige annulaties zullen alsvolgt gefactureerd worden: Meer dan 1 maand voordien - 2 weken tot 1 week voordien - - administratieve kost + blokkering van het springkasteel Minder dan 1 week voordien - Bovenstaande zijn open afspraken die steeds kunnen geraadpleegd worden op de website en zullen dus worden toegepast (Springkasteel huren).

Verhuur Van Super Leuke Springkastelen

Indien wij een per mail bevestigde reservatie alsnog zouden vergeten zullen ook wij een boete betalen: Het volledige bedrag van de reservatie zal aan jullie betaald worden + wordt er nog mee gezocht voor een oplossing 3. Betaling De betaling van de gehuurde attracties gebeurt contant bij in ontvangst name van de gehuurde attractie OF Op voorhand per overschrijving. piraten party.

Indien trappen of andere obstakels dient dit op voorhand vermeld te worden. Gezien het gewicht en afmetingen van de springkastelen is het niet mogelijk deze over omheiningen, muurtjes, draden e. d. te dragen. Wanneer er door het huis geleverd moet worden dient dit op voorhand besproken te worden. 5. piraten party (springkasteel huren regio Mol). In ontvangstname Bij in ontvangstname zal de huurder een huurovereenkomst tekenen.

De Leukste Springkastelen

6. Plaatsing Het springkasteel kan best op een vlakke en zachte ondergrond, bij voorkeur gras, geplaatst worden. Het mag niet geplaatst worden op een puntige ondergrond (stenen, glas,...). De blower van het springkasteel mag nooit afgedekt worden. Deze is bestand tegen water. Indien u de blower uitschakelt mag deze weer worden aangezet als de motor volledig tot stilstand gekomen is.

Het springkasteel mag na opstelling niet verplaatst worden. De toevoerbuis tot de motor moet steeds gestrekt liggen (voorkomt verbranding van de motor) 7. Aansprakelijkheid De klant is verantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen veroorzaakt door het gehuurde voorwerp tijdens de huurperiode. Alle schade anders dan normale slijtage, alsook eventuele reinigingskosten veroorzaakt door abnormaal gebruik zullen worden aangerekend aan de huurder.

More from Ouders van Nu

Navigation

Home

Latest Posts

Knuffels Online Kopen

Published Dec 29, 21
6 min read